SIMSKOLA 2019 i Jordfall

Simskolestart

Simskolan Kommer att pågå Vecka 27-30
Inskrivning sker på Badberget söndagen den 30/6  kl.15:00.
Kostnaden är: 650 kr för hela perioden eller 225 kr / vecka + Obligatorisk medlemsavgift i föreningen.
Medlemsavgiften är:  200 kr / person eller 500 kr / familj.kr/år. ( som familj räknas två vuxna och hemmavarande barn)

Mer om hur du betalar läs under fliken betalning.

Simskolavslutning

Fredagen 26/7 samlas vi klockan 19.00 på stranden för att binda kransar och grilla korv. Eleverna i simskolan bjuds på korv med bröd, egen dryck medtages. Övriga ges möjlighet att grilla sin medhavda mat.

Lördagen Den 27/7 klockan 11.00 avslutas simskolan med en uppvisning av alla elever och därefter serveras det kaffe / saft och bulle till självkostnadspris, betalning kan göras med Swish eller kontanter. Det blir naturligtvis sedvanlig lotteriförsäljning, i lotteriet tar vi enbart kontanter. Gåvor i form  av priser till dessa lotterier tas tacksamt emot, de kan lämnas till simlärarna eller någon i styrelsen.

Välkommen!